Webáruház készítés

Tudja már milyen webáruházat szeretne üzemeltetni? Vannak konkrét elképzelései és tudja már, hogy milyen funkciók elengedhetetlenek az Ön számára? Van néhány kérdés, amiben bizonytalan? Nem tudja, hogy mit jelent a webáruház bérlés? Mennyire bonyolult az üzemeltetés? Milyen jogi feltételei vannak? Milyen kötelezettségekkel jár? Mi az elállási jog? Az adatkezelésnek és az adatszolgáltatásnak mik a szabályai? Stb.

Minderre és sok minden másra is megadjuk a választ, Ha a Minibolt webáruház fejlesztés rendszerét választja. Megismertetjük Önt egy egyszerűen kezelhető és áttekinthető adminisztrációs felülettel, úgy hogy egy demó áruházat készítünk Önnek, ahol saját maga is meggyőződhet róla.

Adunk hozzá egy dokumentációt, de személyesen is felteheti kéréseit, amit azonnal megválaszolunk, akár a délelőtti, akár az esti órákban, ha az Önnek jobban megfelel.

Elkezdheti feltölteni saját termékeit is akár, mert ha a webáruház készítése mellett dönt, regisztrálunk Önnek egy Ön által választott domain nevet és a teszt áruházat átalakítjuk az Ön igényei szerint, az Ön cége, vállalkozása képére formálva, egyéni színekkel, logóval, fejléccel, stb. Beüzemeljük az igényelt funkciókkal, korlátlan adatforgalmat, tárhelyet, postafiókot biztosítva.

Név:
E-mail:

Érdeklődjön bármikor:

Kód:

.:: főoldal ::.